Engels spreuken leven dans woonkamer tv muur achtergrond. Doemaarniet quotes funny memes en. We ll get the ketchup later engels voor beginners. Engelse spreuken op een nederlandse stijl mooi. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Leuke uitdrukkingen spreuken en dergelijke. Sterke mooie vrouw ware teksten pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes.

Onderschat me gerust des te leuker wordt het voor mij. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Engels voor beginners tegeltjes pinterest. Mooie engelse zinnen google zoeken nice sentences. Pin van ann delcourt op spreuken pinterest quotes. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Seniorennet voor mensen met levenservaring en levenswijsheid. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Snap schoonmaak grappige citaten pinterest. Fijne dag yoorsies verkouden. Grappige citaten engels voor meer mooie nederlandse. Leuke teksten liefde quotes of the day. Grappige tuin citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.