Doemaarniet quotes funny memes en. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Grappige citaten. Helemaal mee eens knipsels teksten citaten en spreuken. Onderschat me gerust des te leuker wordt het voor mij. Engels voor beginners tegeltjes pinterest. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Leuke uitdrukkingen spreuken en dergelijke. Vaderdag spreuken korte gezegden of grappige citaten. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Grappige tuin citaten op pinterest. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn.

Leuke teksten liefde quotes of the day. Beste ideeën over grappige leraar citaten op pinterest. Engelse spreuken op een nederlandse stijl mooi. Engelse vaderdag gedichtjes kinderen en versjes in het engels. Sterke mooie vrouw ware teksten pinterest. Grappige teksten huwelijk quotes of the day. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. We ll get the ketchup later engels voor beginners. Mooie engelse zinnen google zoeken nice sentences. Pin van deborah lange op teksten quotes funny en humor. Engels spreuken leven dans woonkamer tv muur achtergrond. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Grappige citaten engels citaat moed en vertrouwen zijn. Grappige citaten engels voor meer mooie nederlandse. Beste ideeën over grappige citaten zomer op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.