Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Citaten boekjes. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Voor de liefste dochter v d wereld mijn jongens. Omdat ik je moeder ben voor mijn kinderen pinterest. Voor je dochter teksten en spreuken pinterest. Afbeeldingsresultaat voor huwelijks gedicht citaten. Beste broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Alles spreuken pinterest liefde ware en. Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes. Zieer grappige plaatjes foto s. Je eigen kind gelukkig zien zonen pinterest.

Mooie spreuken over dochters google zoeken leuke. Beste afbeeldingen van moeder gedichten citaten. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Dochter family words pinterest spreuken teksten en. Beste ideeën over verjaardagswensen dochter op. Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Omdat ik je moeder ben voor mijn kinderen pinterest. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Dit tekstbord heeft de tekst mijn dochter kleine. Afbeeldingsresultaat voor tekst trots op je dochter. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Lieve teksten voor je dochter quotes of the day. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Voor mijn dochter jabbertje pinterest spreuken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: