Beste zoon citaten op pinterest zonen dochter. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Voor de liefste dochter v d wereld mijn jongens. Mijn dochter. Meer dan moeder dochter uitspraken op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor huwelijks gedicht citaten. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Best images about spreuken gezegden on pinterest. Voor je dochter teksten en spreuken pinterest. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Alles spreuken pinterest liefde ware en. Een brief van moeder teksten pinterest dochter. Tirza lentezoet on gedichten citaten en. Afbeeldingsresultaat voor tekst trots op je dochter.

Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen. Beste ideeën over dochters verjaardag citaten op. Beste moeder citaten op pinterest dochter en. Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Meer dan moeder dochter uitspraken op pinterest. Voor mijn dochter jabbertje pinterest spreuken. Meer dan moeder citaten op pinterest moeders. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Lieve teksten voor je dochter quotes of the day. Mijn kind citaten moeder pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van moeder gedichten citaten. Beste broer zus citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.