Officieel obama portret is van amsterdamse kunstenaar. Barrack obama. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Yes we can bijna niet in speech van barack obama metro. Xandernieuws punt. Obama s notable quotes you should never forget. President obama looft nederland in rijksmuseum nu het. Bekende amerikanen over obama quot je bent een goede danser. Deredactie be video obama onthult zijn gedroomde. Bekende politici luisteren naar obama in bozar de standaard. Obama scoort met bekende pose olympische gymnaste. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Obama maandag naar rijksmuseum kunst media parool. File president obama en minister rutte tijdens. Obama s state of the union in tien citaten trouw.

President obama bezoekt het rijksmuseum nieuws nu in. Citaten quotes en uitspraken van osho plazilla. Veel bekende acteurs dineren met obama nu het laatste. De karikatuur van obama barack redactionele stock. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Best images about cartoons bekende personen. Carlijn vis pagina. Imitator president obama verrast bekende nederlanders. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.