Best images about cartoons bekende personen. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Carlijn vis pagina. File president obama en minister rutte tijdens. Obama maandag naar rijksmuseum kunst media parool. Citaten quotes en uitspraken van osho plazilla. Officieel obama portret is van amsterdamse kunstenaar. De karikatuur van obama barack redactionele stock. Xandernieuws punt. Barrack obama. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. President obama looft nederland in rijksmuseum nu het. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende.

Obama s notable quotes you should never forget. Yes we can bijna niet in speech van barack obama metro. Obama scoort met bekende pose olympische gymnaste. Bekende amerikanen over obama quot je bent een goede danser. President obama bezoekt het rijksmuseum nieuws nu in. Veel bekende acteurs dineren met obama nu het laatste. Deredactie be video obama onthult zijn gedroomde. Obama s state of the union in tien citaten trouw. Bekende politici luisteren naar obama in bozar de standaard. Imitator president obama verrast bekende nederlanders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.