Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Grappig chocoladegeld smelt ook als sneeuw voor de zon. Grappige bruiloft teksten bw belbin. Pin van heidi vandevenne op citaten funny lol en. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Te grappig great sayings uitspraken pinterest. Als je het woord moeilijk weg laat zal zien dat. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Grappig clichés over leraren herkenbaar via klasse. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Motivatie bleef liggen teksten pinterest. Sinterklaas kapoentje teksten pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten.

Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Beste ideeën over grappige wiskunde citaten op. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Grappig moment ex nee smly pinterest quotes sarcasm. Pluk de dag handlettering. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Je bent leraar als teksten school quotes education. Rumag en de hele bende. Ik heb liever geluk dan gelijk gelukkig altijd. Weltrusten slaap lekker pinterest welterusten goede. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Pin van mike hendrixen op funny creative wannahave. Met een lach door de dag grappig jaartal tot heden. Citaten nederlands grappig spreuk ruim eens op dan zul je.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)