Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Beste afbeeldingen van lieve leuke grappige teksten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark. Citaten over de politiek van politieke leiders. Mediatraining voor politici leugopedie loesje. Beste ideeën over politiek op pinterest schrijvers. Citaten over de politiek van politieke leiders. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Beste ideeën over john wayne citaten op pinterest.

Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste afbeeldingen van daily inspiration inspirerende. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Beste ideeën over vriendschap gezegden op pinterest. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.