Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Geld is citaten pot van. Meer dan grappig geld citaten op pinterest monty. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Meer dan geld citaten op pinterest geen. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]