Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Hier sluit ik mij bij aan lbxxx citaten. Thanks a lot love our sexy nights together xoxo. Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Warme chocolademelk is een soort gelijk knuffel van binnen. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest. Leer mooie letters schrijven in een workshop handlettering. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Citaten.

Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Zorgverzekering moet mensen betalen om te schrijven. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Quote van de week leren schrijven is denken. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beschouwing de laatste tips ppt download. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.