Warme chocolademelk is een soort gelijk knuffel van binnen. Leer mooie letters schrijven in een workshop handlettering. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Thanks a lot love our sexy nights together xoxo. Hier sluit ik mij bij aan lbxxx citaten. Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Beschouwing de laatste tips ppt download. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest.

Quote van de week leren schrijven is denken. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Zorgverzekering moet mensen betalen om te schrijven. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Citaten.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.