Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate amuzante despre parinti suntparinte ro. Citate celebre despre fotografie studio raphael. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate fotografie queen despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter.

Citate frumoase despre dragoste yupi md. Citate in fotografie despre. Despre viata in citate motivationale. Citate din osho pentru evoluția ta spirituală. Top imagini cu citate pe pinterest. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate fotografie engleza fotograf borcanul cu. Dintre cele mai bune imagini din articole pe pinterest. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Prietenie imagini trilulilu.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)