Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Gedichten paula hagenaars mooie teksten pinterest. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Cc de adelberg lommel kennismaking met filosoof en. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Als je te vroeg klaarkomt moet wat later beginnen en. Prachtige spreuk verhef je woorden niet stem de. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Antwoord elke rumi stock afbeelding bestaande. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Vergeet niet dat citaten pot van. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel.

Beste afbeeldingen van rumi my beautiful. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Follow ivarmol tweet terug naar boven. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Fridy kwam deze prachtige uitspraak tegen in het brabants. Liefde citaten pagina pot van. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.