Mooie spreuken en citaten meer. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Lieve woorden voor vaderdag. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige vakantie op pinterest. Set van vakantie groeten citaten en wensen tekst de. Pin van maria helmrich op wanderlust pinterest zomer. Beste ideeën over buren citaten op pinterest. Vakantie rumag pinterest humor en. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Singular object s grappige citaten over vakantie. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest.

Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Welkom thuis mooie tekst pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Citaat ingspire in de stilte van het denken hoor je. De mooiste en leukste reisquotes travel quotes we. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Dat gevoel als je niet op de klok kijkt vakantie. Knutzels archief spreuk van de week. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.