Kinderpleinen vos vossen. Twee scènes uit “reinaert de vos glas in lood kleine. Recensie reynaert de vos stripinfo be. Personages van den vos reynaerde. Allaert van everdingen isengrijn de wolf en bruun. Willem die madoc maakte literatuurmuseum. Tiecelijn jaarboek jaargang · dbnl. ‘noooooooo van den vos reynaerde lezen in de klas defusie. Reinaert de vos jan frans willems boeken website. Tiecelijn jaargang · dbnl. Geschiedenis feestzalen tybeert. Tiecelijn jaargang · dbnl. Tiecelijn jaargang · dbnl. Van den vos reynaerde en reinaert de. Reinaart de vos marian hoefnagel.

L sebregts reinaert de vos guldensporenviering. Reinaert de vos paperback ako. Reinaert de vos boek door sylvia weve literatuurplein. Nieuwe mascotte vervangt pardoes bij efteling golfpark. Iedereen ruilt mee. Reinaert de vos boeken website. Tricky reinaert over de bekendste vossenstreken ter. Streuvels stijn schrijversgewijs. Iedereen ruilt mee. Van den vos reynaerde en reinaert de. Tiecelijn jaargang · dbnl. Reinaert de vos activiteit buren van abdij. Tiecelijn jaargang · dbnl. Fietsen in het land van reynaert de vos vrije tijd. Boekwinkeltjes boeken zoeken reinaert de vos.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)