Allaert van everdingen grimbeert de das en reinaert. Twee scènes uit “reinaert de vos glas in lood kleine. Reinaert de vos stijn streuvels. Tiecelijn jaargang · dbnl. Allaert van everdingen reinaert laat een pakket naar. Kinderpleinen vos vossen. Van den vos reynaerde en reinaert de. Reinaert de vos suite met prenten uit stijn streuvels. Van den vos reynaerde fragmenten. Vertaald zoals het hoort. Personages van den vos reynaerde. Les meilleures images du tableau adrien simoneton sur. Reinaert de vos jan frans willems boeken website. Tussen de kaft suske wiske rebelse reinaert. Tiecelijn jaarboek jaargang · dbnl.

Boekwinkeltjes boeken zoeken reinaert de vos. Personages van den vos reynaerde. Iedereen ruilt mee. Tricky reinaert over de bekendste vossenstreken ter. ‘noooooooo van den vos reynaerde lezen in de klas defusie. Boekverslag nederlands reinaart de vos door paul biegel. Een wolf in kunstkleren reynaerde de vos. Bol van den vos reynaerde ebook adobe epub. Bol suske en wiske de rebelse reinaert willy. Iedereen ruilt mee. Tiecelijn jaargang · dbnl. Hans. De uroskopie oftewel piskijken in vroeger dagen. De vos een opportunistische slimmerik ivn. Theater toneel de motoen ‘reinaert vos liedekerke.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.