Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Citaten samenwerken apk spreuken over ro. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Spreuken over samenwerken ro belbin. Samenwerken pinterest tes and met. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Samenwerken teksten pinterest citaten spreuken en. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Citaten samenwerken humor beste ideeën over werk. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Hé jou ken ik nog nergens van loesje quotes dutch.

Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Loesje google zoeken citaten pinterest. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Op het einde komt altijd goed en als niet. Pin van susan uiterwijk op samenwerken cooperatieve. Bij elkaar komen is een begin blijven.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]