Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Pin van susan uiterwijk op samenwerken cooperatieve. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Op het einde komt altijd goed en als niet. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Citaten samenwerken humor beste ideeën over werk. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Spreuken over samenwerken ro belbin.

Loesje google zoeken citaten pinterest. Bij elkaar komen is een begin blijven. Samenwerken pinterest tes and met. Citaten samenwerken apk spreuken over ro. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Samenwerken teksten pinterest citaten spreuken en. Hé jou ken ik nog nergens van loesje quotes dutch. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.