Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Gedicht voor geboorte meisje quotes pinterest. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Ckv dada surrealisme abstract expressionisme en popart. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest.

Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Schaapjes tellen dutch quotes pinterest spreuken. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.