Visie van seksuoloog astrid kremers in telegraaf vrouw. Ludieke inhakers op tinten grijs reclame. Vijftig tinten grijs spam je queen. Natuurlijk madelief over hunebedden en tinten grijs. Win kaarten voor de film fifty shades of grey. Fantasies de vijftig tinten grijs collectie. Vijftig tinten grijs filmeditie de bijenkorf. Tinten grijs op gentse universiteit ruumoer dub. Wooninspiratie tinten grijs mama glossy. De best verkochte gedrukte erotische romans van. Tinten grijs grappig pinterest en. Kinderwagens in tinten grijs club van relaxte moeders. Jarig met tinten grijs verjaardagskaarten kaartje go. Bol vijftig tinten trilogie e l james. Sunday special shimmer pie.

Tinten grijs in binnenstad van eindhoven. Tinten grijs dagarrangement original tours amsterdam. Vijftig tinten grijs in een berlijns appartement roomed. De sony prs t en e readers wearables accessoires. Tinten grijs succesfactor. Fictieautobiografie de literatuurschuur. Tinten grijs fun grappig humor. Recensie tinten grijs film wat vonden wij ervan. Tinten grijs to the movie with girls. Tinten grijs roomed. E l james vijftig tinten donkerder books worth. Wat mannen kunnen leren van tinten grijs karinkoolen. Ben wa ballen inner goddess collectie vijftig tinten grijs. Tinten grijs sweet sensation badolie redplay. Shades of grey vrouwenhumor pinterest humor.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.