Ben wa ballen inner goddess collectie vijftig tinten grijs. De beste quotes uit fifty shades of grey. Poef met losse linnen hoes in pantone verfstaaltjes. Cadeautje van bruna gesproken sintgedicht daphne. Verleidelijke tinten grijs fotoshoot in hardenberg. Brompot vijftig tinten grijs. No peeking blinddoeken maskers uit collectie vijftig. Tease feather tickler collectie vijftig tinten grijs. Vibrating buttplug uit de collectie vijftig tinten grijs. Vijftig tinten grijs de soundtrack. Natuurlijk madelief over hunebedden en tinten grijs. The dutch chaser het is weer eens tinten grijs. Vijftig tinten vrij het derde deel uit de trilogie. Tinten grijs ben wa balls dagelijkse koopjes en. Bol vijftig tinten trilogie e l james.

Ludieke inhakers op tinten grijs reclame. De best verkochte gedrukte erotische romans van. Tinten grijs humor grappig fun. Tinten grijs sweet sensation badolie redplay. Collection lingerie met veel korting bij pabo. Gc bra tinten groen traditional cache in zuid. Wat mannen kunnen leren van tinten grijs karinkoolen. Tinten spelpakket van pink pepper is het spel voor een. Vijftig tinten grijs spam je queen. Tinten grijs fun grappig humor. Fantasies de vijftig tinten grijs collectie. Portretfotografie overige fotografie mireille poeisz. Entertainment tinten grijs a bubbly life. Win kaarten voor de film fifty shades of grey. Tinten grijs succesfactor.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.