Politici vol lof over vlaamse belgische topfilm de standaard. Belgische politici situatie molenbeek niet onder. Jean michel javaux. Herman van rompuy quot belgië heeft zich niet kapot bespaard. Leo tindemans is overleden belgië knack be. Vrouwen vinden yves leterme meest sexy vlaamse politicus. Belgische politici met net dat ietsje meer osocio. Dit zijn de populairste politici van het land. Politici van vader op zoon dochter het komt in de beste. Er heerst heel wat hypocrisie bij sommige belgische. Energieprijzen niet bevroren tot eind zoals beloofd. Didier reynders reist naar vs voor gesprek met minister. Belgische hulp ‘minder partnerlanden meer impact mo. Gedichtjes over belgische politici doen twitter lachen. Belgische politici in opspraak door geld uit azerbeidzjan.

Mo belgische politici onze politiek is te weinig bezig. Wim helsen over de dood belgische politici en slimste. Filip dewinter tegen politici in quizprogramma s op tv. Belgische politici met net dat ietsje meer osocio. Belgische politici feliciteren trump vtm nieuws. Dit zijn de populairste politici van het land. Congo dreigt met inreisverbod tegen belgische politici. Fernand huts belgische politici toonden bewondering voor. De eerste reacties van belgische politici en beroemdheden. Reynders betreurt commentaren van belgische politici de.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.