Beste ideeën over voetbal uitspraken op pinterest. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaat bij kalm weer kan iedereen stuurman zijn. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Spreuk in het leven verliezen we nooit vrienden leren. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan.

Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca fakta arm is niet hij die weinig. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten van godfried bomans spreekwoorden en. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Quotes just be you. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. M de hoon johan witt gymnasium ppt download. Spreuk wanneer we niet langer de situatie kunnen. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Quote je adem is het leven soms hoeven we alleen maar. De kracht van citaten agema coaching.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)