Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Xenia pagina koffiepraat forum over koffie. Gilmore girls pilot pinterest. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Het dna invite topic oneplus page. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op. Pin van nancy gerven op koffie gezegden pinterest. A ca ff e fa babb b Надо. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. Xenia pagina koffiepraat forum over koffie. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Solitude citaten over koffie. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige.

Kopje koffie spiritueel boeddha. Koffie words pinterest teksten en citaten. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Xenia pagina koffiepraat forum over koffie. De mok van koffie papa met citaten zazzle. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Koffie nemen met u belettering — stockvector. Xenia pagina koffiepraat forum over koffie.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.