Beste ideeën over grappen op pinterest grappige. Mis laminas para decoupage koffie thee en chocolade. De koffie loopt sportiever zal het vandaag niet worden. Beste ideeën over welkom thuis teksten op pinterest. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Thee of koffie tekst words teksten en. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Dicht erbij koffie pinterest. Have a nice but very cold sunday. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf.

Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Pin van anita linckens op rumag quotes pinterest palabras. Coffee lover love en. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Koffie rumag pinterest. Bastion collections thea time en potje koffie. De sets van belettering koffie citaten. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Pin van annelore janssens op quotes of my life pinterest. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.