Thee of koffie tekst words teksten en. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over grappen op pinterest grappige. De sets van belettering koffie citaten. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Mis laminas para decoupage koffie thee en chocolade. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Pin van anita linckens op rumag quotes pinterest palabras. Have a nice but very cold sunday. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Coffee lover love en.

Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Pin van annelore janssens op quotes of my life pinterest. De koffie loopt sportiever zal het vandaag niet worden. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over welkom thuis teksten op pinterest. Bastion collections thea time en potje koffie. Koffie rumag pinterest. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Dicht erbij koffie pinterest. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.