Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is. Citaten aforismen citeert de grote gedachten. Gedichten in beeld archieven. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Klopt l loe leef lach en heb lief pinterest. Ware liefde is teksten pinterest en. Leuke korte teksten clarasandragina news. Te vervullen citaten pot van. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Foto gedichten in beeld. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Kleurrijke liefde met citaten stock afbeeldingen.

Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Paul de wispelaere het wonder van bomen is dat ze. Beste citaten huwelijk op pinterest gelukkig. Beste ideeën over liefde op pinterest verliefd. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Vergilius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Ver weg en dromen fijne kwaliteit zwarte muur vinyl. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Teksten over het leven tr belbin.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.