Cele mai bune de idei despre citate haioase pe. Citate celebre despre adevăr. Dintre cele mai importante citate ale lui bob marley. Citate celebre de balan dumitru. Cele mai frumoase citate de dragoste dupa marius tuca. Citate celebre de balan dumitru. Citate geniale de la sigmund freud care te vor ajuta să. Citate celebre despre mulțumire. Citate celebre despre conștiință. Cele mai bune de idei despre citate motivaționale pe. Mesaje de iubire. Citate fotografi borcanul cu. Citate celebre despre oameni. Cuvinte celebre citate memorabile si. Citate celebre lucian blaga despre profunzime de.

Mesaje de dragoste cele mai frumoase iubire cu. Imagini motivaționale poze cu citate care să te ridice. Citate dragoste de actualizate zilnic. Citate celebre despre eșec. Citate celebre cu poze mesaje dragoste. Duhul sf nt este iubire și această se revarsă în. Imagini motivaționale poze cu citate care să te ridice. Top citate despre prietenie pe pinterest. Niște surzi speciali citat de tudor mușatescu. Citate napoleon bonaparte. De citate la paulo coelho partea înt i femeia. Citate celebre despre eșec. Citate minunate despre iubire. Reușita în dragoste citat de robert browning. Citate celebre de balan dumitru.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.