Beste dankbaar citaten op pinterest gelukkig gezin. Beste afbeeldingen van wijsheid citaten droevige. Wijsheid stop met vasthouden wat pijn doet reik uit. Te jong maar het moest mss zo zijn in heaven. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Veel liefde quotes pinterest spreuken en. Ruzie words dutch quotes pinterest teksten. Rouw in december rouwen hoort bij het leven pinterest. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Pin van patricia de op teksten pinterest loslaten. Beste ideeën over rouw op pinterest verlies citaten. Ik mis je alledaagse spreuken en pagina.

Vertrouwen troostgeschenk gedichten. Mis jullie mooie tekst over het verlies van ouders. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Spreuken luisteren lbxxx. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Heel veel sterkte gecondoleerd kaart. Beste ideeën over rouw op pinterest verlies citaten. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Pin van anton de wijk op spreuken gezegden. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Onbegrip kaarten citaten pinterest teksten. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)