Spreuken vriendschap inspirerende gezegden. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Ideeën over wijze woorden op pinterest motiverende. Mooie spreuk geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn. Mooie spreuk over vriendshap. Spreuken mareiki ॐ. Inspirerende spreuken gezegden kadospeciaal schagen. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Snap als de dood niet bestond wijsheden spreuken photos on. Dinsdagwijsheid inspirerende citaten de wereld van kaat. Best images about nederlandse citaten on pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Leef nu spreuken pinterest korte citaten.

Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en. Geloof liefde hoop sticker vinyl muur citaten en gezegden. Inspirerende spreuken mooie. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat. Best images about spreuken geluk geven on pinterest. Beste afbeeldingen van spreuken inspirerende citaten. Feestdagen en kerst spreuken amp inspiratie om te. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Pin van reina vierhouten op ned spreuken pinterest. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Wijze levensspreuken inspirerende teksten pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. De beste citaten quotes spreuken uitspraken.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.