Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Inspirerende spreuk een rijk leven is verzameling. Mooie spreuk over vriendshap. Beste ideeën over spreuken op pinterest inspirerende. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste ideeën over spaanse citaten op pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Best verhaal citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over spaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten thuis op pinterest. Beste ideeën over citaten thuis op pinterest.

Leef nu spreuken pinterest korte citaten. Eenvoud nicole quotes to remember pinterest gezegden. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Favoriete spreuken over gezondheid sw belbin. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Positieve spreuken over wandelen inspirerende quotes. Inspirerende tegelspreuken mooiespreuken. Geloof liefde hoop sticker vinyl muur citaten en gezegden. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over hardlopen citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Beste afbeeldingen van spreuken en gezegden.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)