Best dutch quotes ideas on pinterest ai love you. Beste ideeën over citaten kracht op pinterest. Wijsheid instaquote snapwidget mindfulness. Vonk en visie inspiratie. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Hoe ga je om met de negativiteit van anderen just be you. Eigen kracht spreuken quotes pinterest giving up. Kracht quote inspiration pinterest mooie citaten. De kracht van citaten agema coaching. Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en. Handlettering hoop is een lichtje in je hart dat vandaag. De kracht van ons vrouwen just be you. Gedicht voor kracht en sterkte hemel pinterest. Citaten steun hét zingevingsplatform met wijsheden. Citaat inge van ingspire je leven te moeten herinrichten.

Quot van oervrouw tot godin herontdek je vrouwelijke kracht. Versjes gedichtje lievewoorden geluk kracht moed. Beste ideeën over citaten kracht op pinterest. Best gedachte kracht citaten images on pinterest. Ingspire spreuk gun jezelf rust uit komt de kracht. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Kracht rememberme gedichten pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste sterker citaten op pinterest over. Innerlijke rust innerpeace keuzes patrickmundus. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Moedig kracht instaquote snapwidget teksten. Beste ideeën over vrouwen kracht citaten op pinterest. Jij en ik mooie teksten op kaartjes van itsloft. Facebookpost van de website gedachte kracht.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: