Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Images about gedachte kracht citaten on pinterest. Beste ideeën over vrouwen kracht citaten op pinterest. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Tekst liefde en moed stefiravenjessica site. Vonk en visie inspiratie. De kracht van kwetsbaarheid vera schrijft puur. Beste citaten over kracht op pinterest. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Gebed om kalmte google zoeken gebeden en christelijke. Best images about gedachte kracht citaten on pinterest. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Meer dan tolerantie citaten op pinterest. Verstand https facebook yourinnerfeelings ref.

Spreuk van de week live green magazine healthy you. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Beste sterker citaten op pinterest over. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Jezelf afsluiten is beperken neem de dingen zoals. Meer dan nieuwe liefde gezegden op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over vrouwen kracht citaten op pinterest. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste bang zijn citaten op pinterest en. Best images about handletteren kaarten on pinterest. Dankdag dankbaarheid pinterest geloof gedichten en. Beste ideeën over kracht op pinterest citaten.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.