Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest. Meer dan teleurstelling citaten op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene.

Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Geef maar zorg ervoor dat je niet gebruikt word. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest. Sterren « teksten pinterest gedicht en dromen. Spreuken over samenwerken ro belbin. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Solitude citaten over positief denken. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)