Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten democratie england benjamin barber. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Bekende citaten over eerlijkheid beste ideeën. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar.

Citaten democratie android lek in geeft. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten democratie lirik om over na te denken. Altijd leuk domme citaten van bekende mensen. Bekende citaten steve jobs what can teach. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)