Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bekende citaten steve jobs what can teach. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten democratie android lek in geeft. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks.

Citaten democratie england benjamin barber. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar. Bekende citaten over eerlijkheid beste ideeën. Altijd leuk domme citaten van bekende mensen. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.