Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Moooooi gedichtje over voorlezen leuke tekstjes. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over lezen vivians vocabulaire de mooiste.

Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. De kracht van citaten agema coaching. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Pin van voorleesjuffie op lees citaten quotes over lezen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Quote van de week tekstbureau ginneken. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over lezen vivians vocabulaire de mooiste.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.