Integraal werken sociale domein. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Samenwerken met slimme combinaties. Effectief samenwerken in de keten. Hé jou ken ik nog nergens van loesje quotes dutch. Bij elkaar komen is een begin blijven. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Samenwerken pinterest tes and met. Citaten samenwerken humor beste ideeën over werk. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten.

Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Samenwerken mmbcmd h. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Samenwerken definitie la beauté et psychologie des femmes. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Specialisme samenwerken is samen werken ppt video online. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Wat hebben taal muziek en kunst met samenwerken te maken. Samenwerken de betekenis volgens redactie ensie. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.