Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Wat hebben taal muziek en kunst met samenwerken te maken. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Spreuken over samenwerken ro belbin. Integraal werken sociale domein. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Specialisme samenwerken is samen werken ppt video online. Samenwerken de betekenis volgens redactie ensie. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Effectief samenwerken in de keten. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Samenwerken mmbcmd h.

Samenwerken met slimme combinaties. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Bij elkaar komen is een begin blijven. Wat is de definitie van competentie samenwerken. Samen sterk staan vertrouwen als basis voor samenwerken. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Spreuken over samenwerken ro belbin. Samenwerken definitie la beauté et psychologie des femmes. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Spreuken over samenwerken ro belbin.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.