Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over motivatie op pinterest motiverende. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over mijn liefste op pinterest liefde. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard.

Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op vrijdag. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van toon citaten inspirerende.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.