Wie over zich laat lopen is een stoeptegel loesje. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Best images about loesje quotes on pinterest tes. Loesje denkwerk pinterest zoeken google en. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Loesje mooie posters en illustraties pinterest. Loesje vlaamse woorden pinterest zoeken spreuken en. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Best spreuken citaten loesje images on pinterest. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Geluksmomentje kurkentrekker kwijt en blijkt het toch een. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het.

Citaten school holiday takwim cuti perayaan kalender. Best images about spreuken citaten loesje on. Het leven maakt de pap jij krenten loesje. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Loesje google zoeken citaten pinterest. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Best spreuken citaten loesje images on pinterest. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Beste afbeeldingen over loesje spreuken op pinterest. Loesje v d posters on tekst quotes words en. Beste afbeeldingen over loesje quotes op pinterest. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.