Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Spreuk van de week knutzels. Het is de kunst om van geluidsoverlast een buurtfeest te. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Best images about spreuken citaten loesje on. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Loesje na regen komt zonneschijn maar ja dan ben ik. Best images about spreuken citaten loesje on. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Kerststress h quotes. Plant een zoen oogst glimlach loesje.

Loesje personeel en werk pinterest baas teksten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Beste afbeeldingen van loesje citaten gezegden. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Best spreuken citaten loesje images on pinterest. Best images about loesje on pinterest tes photo. Uitspraken van loesje google posters en spreuken. Loesje denkwerk pinterest zoeken google en. Teamuitje in de herfst kunnen we lekker met elkaar. Loesje google zoeken citaten pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje uitspraken bokt. Pin loesje en onderwijs on pinterest. Cliffhangers toetsen loesje fun pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.