Beste afbeeldingen van funny pictures grappige dingen. Belangrijker dan de reis is eerste stap vertrouw. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Beste afbeeldingen over leuke en mooie spreuken. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. En een vrouw met veel verstand is gelukkig getrouwd. Citaten uit twee vrouwen opgestapt. Vroegopstaatlangermoe mijn favo s pinterest spreuken. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Citaten uit twee vrouwen opgestapt. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen.

Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Echte vrouw smileys citaten spreuken en teksten. Afvallen en humor met wijsheden. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over beroemde vrouwen citaten op. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Sterke mooie vrouw ware teksten pinterest. Pin van mister graveyard op quot tegeltjeswijsheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.