Tupac love poems by shakur poem. Beste opgeven citaten op pinterest. Best gedichten quotes en citaten poems about love. Ik toon hermans ringele roze quotes. Geef me de tijd te zoeken voor ik vind citaten. Funny valentines day cards poems favorite quotes. Als je soms dag niet hebt citaten en gezegden. Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen. Best e h erin hanson images on pinterest pretty. Sissy boy gedichten mooie korte teksten happy. Mooie spreuken en gezegdes let s talk together. Pin by nicolette ️ on nederlandse spreuken en gezegdes. Overlijdens dag rob schoorl gedichten quotes en citaten. Lars van der werf schrijft de allermooiste versjes love. Image the pokemon love poem g dragon ball wiki.

Best rocky quotes ideas on pinterest balboa. Beste afbeeldingen van gedichten quotes en citaten. Beste afbeeldingen van love quotes for him relaties. Their tears were love poem van christopherspoetry. Meer dan kind citaten op pinterest koken. Pin van carmen morgan op teksten friendship quotes bff. Pin van chanice op inspiration random things quotes. Pin van rita coeman op spreuken pinterest love poems. Afbeeldingsresultaat voor citaten ik hou van je quotes i. Best gedichten quotes en citaten poems about love. Treinen versjes van lars rijmsels pinterest poem. Rumi pinterest citaten and spreuken. Best gedichten quotes en citaten poems about love. Pin van judith adriaanse op citaten pinterest. Mooie teksten citaten pinterest quotes poems en.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.