Beste grappige voedsel citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste ideeën over grappige koken citaten op pinterest. Gelukkige verjaardag ewku birthdays pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige tekst verjaardag zus. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Solitude citaten over katten. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Afbeeldingsresultaat voor vrouwen humor spreuken. Beste afbeeldingen over leuke citaten en grappige.

Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Betekenis verjaardag leuke mooie teksten pinterest. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Beste verjaardag humor citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Grappige teksten jaar getrouwd quotes of the day. Wie niet met. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Studio sterrenstorm citaten quotes uitspraken wijsheden.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.