Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Pin van natasja leduc op me myself and i pinterest. Funny chocolate quotes on pinterest lol minions. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Rumag leuk pinterest quotes funny en.

Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Quilts van kippetje humor op de woensdag. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Luiheid spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Etichetta quot keep calm and drink hot chocolate. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste grappige chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.