Spreuken dagelijksebroodkruimels. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste christelijke citaten op pinterest christelijk. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. De confessio fraternitatis r c samengevat in citaten. Spirituele teksten uit de bijbel en bijbelcitaten van het. Bundesstraße wikiwand. Als je goed bent voor anderen ben jezelf. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Best images about bijbelse citaten on pinterest tes. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Pasen opstanding. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest helemaal.

File b böblingen g wikimedia commons. Bijbelselect golden classics ontroerende spannende. Iedereen denkt aan de uitstekende voorvallen uit onze. Kijk voor meer mooie en leuke teksten eens op deze. Citaten en wijze woorden uit de islam juni. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Onaantastbaar bemoedigende bijbelteksten. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Citaten en wijze woorden uit de islam het mooie van. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Zeer spreuken over licht ad belbin. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.