Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. File b böblingen g wikimedia commons. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Bemoediging beeldendegedichten. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Mooie letters tekenen een prachtige bijbeltekst in. Beste moeder kind citaten op pinterest. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Dagelijksebroodkruimels — spreuken vertrouw bij je. Mooie spreuken forum samenchristen. Citaten uit bijbel sieren bus in londen kerk religie. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Citaten uit de godfather woorden van belofte.

Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. File droga wojewódzka nr sejny g wikimedia commons. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Citaten uit de godfather woorden van belofte. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste leraar citaten op pinterest waardering. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Sela wees bij ons mooie teksten uit de bijbel geloof. Meer dan christelijke spreuken op pinterest. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]