Wijze zinnen wijsheid twitter. File droga wojewódzka nr sejny g wikimedia commons. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Dagelijksebroodkruimels — spreuken vertrouw bij je. Mooie spreuken forum samenchristen. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Citaten uit de godfather woorden van belofte. Ingspire spreuk gun jezelf rust uit komt de kracht. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Iedereen denkt aan de uitstekende voorvallen uit onze. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. Mooie letters tekenen een prachtige bijbeltekst in. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige.

Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Citaten uit de godfather woorden van belofte. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten uit de godfather woorden van belofte. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Bemoediging beeldendegedichten. Beste moeder kind citaten op pinterest. File b böblingen g wikimedia commons. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Datei bundesstraße g wikipedia. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Spreuken dagelijksebroodkruimels.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)