Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Dame blanche boetiek pexsters. Webshop van ieds kinderkleding specialist in baby en. Atmos fashion boetiek pexsters. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Mariefleur marie mero zomer youtube. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Brand news perfectly basics. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Podcast hoe herken je een zwendelaar hij wil net als. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Grappige citaten over vakantie beste ideeën.

Extravaganzaval · zomer editie juli nieuwe nor. Hardwell komt weer naar ushuaïa deze zomer. Sinterklaas achtergrond voor gedicht google zoeken. Topjob vette club in albufeira zoekt proppers voor de. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Webshop van ieds kinderkleding specialist in baby en. Dame blanche boetiek pexsters. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Kathleen nu te boeken voor zomer liesje de schrijver. Eerste dj kliniek op ibiza geopend deze zomer. Party dj w pap pa da officiele clip zomer. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Online kopen wholesale q dans uit china groothandel. Amania mo boetiek pexsters. Webshop van ieds kinderkleding specialist in baby en.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.