Tiësto ging drie keer op en neer naar de maan qmusic. Advertentie zomer fb def djambo kidsplaydjambo kidsplay. Meer dan afbeeldingen over spreuken leuke teksten op. Wordt de nieuwe single van mr milow zomer hit. The world s best photos of bast flickr hive mind. Zomer fun top uitjes in augustus stichting prisma. Hoppefesten juni. Verliefd op dj dutchjeans zomer childscloset. Tennistoernooien zomer kampeerterrein stortemelk. Bezoekers · billy balster de zomer kick off juli. De balans van zomer bij europ assistance. Ook basement jaxx en starsailor op maanrock mechelen. Juli met pascal redeker en dj het heineken cafe. Dj dutch jeans djdutchjeans twitter. Dj goldfox visit hasselt.

Leef de zomer met grotesque essentials summer edition. Webshop van ieds kinderkleding specialist in baby en. Dj avond op de zomer van balder berlaar gazet. Wie wint mnm start to dj frontview magazine. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Doe mee aan de defqon dj contest partyscene. Amania mo boetiek pexsters. Verliefd op dj dutchjeans zomer childscloset. Vette club in albufeira zoekt proppers voor de zomer van. Radio lanceert nieuwe zomercampagne radiofreak. De leukste kids hits zomer. Webshop van ieds kinderkleding specialist in baby en. Bol zomer cd album muziek. Meisjeskleding zomer get the look girls. Atmos fashion boetiek pexsters.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)