Bekende citaten steve jobs what can teach. Xandernieuws punt. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten politiek luar politik dalam negeri ferli hidayat. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten politiek luar politik dalam negeri ferli hidayat. Bekende citaten steve jobs what can teach. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Citaten politiek xiaomi over de van.

Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar. Bekende britse acteur wordt politiek activist gazet van. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Bekende nederlanders roepen op te gaan stemmen nu het. Citaten belgische politici herman van rompuy quot belgië. Citaten politiek xiaomi over de van. Dijsselbloem wil afkoelperiode politici bij het. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. O den haag een politiek jaar in negentien citaten.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)