Good to great change quotes quotesgram. Steve jobs mozaïek portret opgebouwd uit apple producten. Apple motiveert personeel met foto s en quotes van steve. Vijf jaar tim cook apple wint omzet verliest magie nu. Biografie steve jobs onvergetelijke uitspraken slim. Review de wording van steve jobs biografie icreate. Beste afbeeldingen over citaten mooie teksten op. Ontwerper steve jobs jacht ruziet met familie nu het. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Steve thank you for being. Your time is limited so. Best images about prints posters citaten on pinterest. Ondernemen eight to be great tiib eerste. From rags to riches deze celebs waren ooit dakloos. Dit is de allerbeste persoonlijkheidstest lifehacking.

Beste afbeeldingen over citaten mooie teksten op. Apple historie waarom de mac populair is bij vormgevers. Steve jobs zoals je m nog nooit zag one more thing. Quotebook inspireer jezelf met je favoriete citaten. Studiebol steve jobs de biografie walter isaacson. Biografie steve jobs de review op. Waarom steve jobs koltruien droeg nieuws ipadinfo. Waarom zijn techbazen toch zulke horken bright. Wat ondernemers moeten doen als ze vastlopen onmisbare. Al mijn bestanden en de uitspraken van steve appletips. Steve jobs motivational business quote wall decal vinyls. Vampierboeken wijsheid and steve jobs on pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Best images about prints posters citaten on pinterest. Apple historie de outfit van steve jobs.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.