Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Leef nu spreuken pinterest korte citaten. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Rijm spirituele teksten. Rinus ferdinandusse citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Parijs last minute frankrijk. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Citaten over loslaten. Goedkoop met de bus naar parijs flixbus voordelig en. Beste ideeën over fotografie citaat op pinterest. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Solitude citaten over veranderen.

Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Mooie plaatjes der liefde pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste ideeën over mobiele telefoon achtergronden op. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Minder bekende weetjes over parijs. Beste ideeën over verdrietig op pinterest kawaii. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Tag huizenmarkt quote. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)