Citaten en wijze woorden uit de islam ramadan reminders. Citaten en wijze woorden uit de islam wat is geduld. Citaten en wijze woorden uit de islam zacht is niet zwak. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Citaten en wijze woorden uit de islam doe niet wat je. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is vol kansen. Beste ideeën over moslim citaten op pinterest koran. Beste ideeën over islamitische inspirerende citaten op. Citaten en wijze woorden uit de islam prijs jezelf gelukkig. Citaten en wijze woorden uit de islam vertrouwen. Tekst op canvas mijn moeder leuk kado voor moederdag. Beste ideeën over koran citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam juni. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest.

Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam juni. Beste ideeën over breien citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam allah vergeeft onze. Bent u dankbaar ik will geeft je meer islamitische quran. Citaten en wijze woorden uit de islam voorbestemming. Citaten en wijze woorden uit de islam houd niet van. Citaten en wijze woorden uit de islam allah st is. Heilige surah van het hol quran citaten stock foto. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Islamitische muur stickers citaten moslim arabische home.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.