Quran free background clips youtube. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Best images about gedichten en mooie teksten on. Holy quran wallpapers wallpaper cave. Mary in the qurʾān facts about muslims. Quran wallpapers hd android apps on google play. Citaten en wijze woorden uit de islam december. De koran is niet enige bron voor moslims. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Holy quran with wooden rosary stock photo image. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Myquran lite understand quran android apps on google play. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Al quran free android apps on google play.

Citaten en wijze woorden uit de islam februari. Old holy quran book stock photo image of calligraphic. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam zacht is niet zwak. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam doe niet wat je. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Spreuken wijsheden en citaten vind je op. Al quran royalty free stock photography cartoondealer. Citaten en wijze woorden uit de islam ramadan reminders. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.