Citaten en wijze woorden uit de islam ramadan reminders. Islamic calligraphy wall stickers quotes muslim arabic. Citaten en wijze woorden uit de islam allah is met. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam allah vergeeft onze. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Beste ideeën over breien citaten op pinterest. Islamitische muur stickers citaten moslim arabische home. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam houd niet van. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is vol kansen. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes.

Citaten en wijze woorden uit de islam lees dit als je. Citaten en wijze woorden uit de islam zacht is niet zwak. Citaten en wijze woorden uit de islam februari. Citaten en wijze woorden uit de islam jaloezie. Beste ideeën over islamitische inspirerende citaten op. Bent u dankbaar ik will geeft je meer islamitische quran. Astaghfirullah voor het verleden alhamdulillah. Beste ideeën over moslim op pinterest islam moskeeën. Citaten en wijze woorden uit de islam mei. Citaten uit de islam koran youtube. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Beste ideeën over koran citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam doe niet wat je. Citaten en wijze woorden uit de islam oktober.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)