Pin van grete oosterhout kroep op grappig pinterest. Ouder worden sucks vroeger kon ik hele nachten wakker. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over ouder worden populair wijsheden het. Ouder worden humor. Grappige quotes over ouder worden bol is een. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Wijze spreuken over ouder worden clarasandragina site.

Grappige quotes over ouder worden bol is een. Citaten over ouder worden ter inspiratie mooie quotes. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Beste grappige ouder citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Ouder worden quotes over de kunst van het. Grappige verhalen over ouder worden kq blessingbox. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Bol alweer een jaartje ouder merkloos. Ouder worden humor. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Populair wijsheden over het leven hq. Loesje mensenmens. Darum quotes pinterest teksten spreuken en.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.