Ouder worden sucks vroeger kon ik hele nachten wakker. Darum quotes pinterest teksten spreuken en. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Citaten over ouder worden populair wijsheden het. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Ouder worden humor. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Populair wijsheden over het leven hq. Meer dan ideeën over snoep gedichten op pinterest. Beste grappige ouder citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Grappige quotes over ouder worden bol is een.

Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Wijze spreuken over ouder worden clarasandragina site. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. De ironie van ouder worden is voor velen pijnlijk waar. Ouder worden quotes over de kunst van het. Pin van grete oosterhout kroep op grappig pinterest. Loesje mensenmens. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Bol alweer een jaartje ouder merkloos. Alhoewel opstaan kost ook vaak moeite gelukkig. Grappige quotes over ouder worden bol is een. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.