Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Best images about spel en spelen in spreuken citaten. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Seniorennet voor mensen met levenservaring en levenswijsheid. Beste verjaardag humor citaten op pinterest. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Loesje mensenmens. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden.

Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Jaar in dienst spreuken quotes of the day. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Isabelle dekker isabelledekker twitter. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Het maakt niet uit tegel spreuk tegelspreuken. Beste ideeën over ouder worden op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)