Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Toon hermans storytelling pinterest citaten mooie. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Beste ideeën over angst citaten op pinterest pijn. Angst bestaat nergens behalve in je hoofd quote life. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Citaten angst nct citaat moed en vertrouwen zijn nodig om. Geef mij nu je angst tekst andre hazes opdreef. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest.

Over het ontstaan van angst en joanika advaita. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Rommel is een wachtend besluit het stapeltje angst. Beste ideeën over bang citaten op pinterest. Zelfvertrouwen is geloven dat god groter dan jouw angst. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Geef maar zorg ervoor dat je niet gebruikt word. Kwetsbaarheid durven tonen maakt je tot een sterker. Beste ideeën over citaten liefhebben op pinterest. Beste angst citaten op pinterest depressie en. Liefdesgedicht angst paulaclaudiakeren web. Tegeltje met spreuk tegelspreuken woman quotes.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.