Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Afbeeldingsresultaat voor pensioen wensen gezegden. Heel mooie tekst voor iemand die met pensioen gaat. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Spreuken pensioen quotes of the day. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Pin van brenda pieters op spreuken pinterest. Leuke verjaardags quotes isaac carbon. De opa van loesje quot pensioenleeftijd steeds hoger. Beste afbeeldingen over tegel wijsheden op pinterest. Spreuken afscheid juf google zoeken collega t.

Spreuken pensioen quotes of the day. Pensioen tekstborden spreuken wijsheden teksten. Beste ideeën over pensioen op pinterest. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Vakantie spreuken quotes of the day. Vriendschap gedichten in beeld. Pensioen tekstborden snoep more pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Felicitatie pensioen letters rustig aan kaartje go. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Geheugen surprise party teksten pinterest. Pensioen cartoon pinterest. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.