Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Heel mooie tekst voor iemand die met pensioen gaat. Spreuken pensioen quotes of the day. Best doemaarniet images on pinterest lyrics text. Beste afbeeldingen van komieke quotes grappige. Pin van a op teksten pinterest pensioen. Pensioen tekstborden spreuken wijsheden teksten. Pensioen citaten pinterest. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Pensioen pensionering pinterest en spreuken. Beste grappige citaten over reizen op pinterest. Pin van lia niemantsverdriet op grappig pinterest. Grappige citaten. Spreuk ruim eens op dan zul je het vanzelf ruimer zien.

Beste grappige citaten over werk op pinterest. Grappige uitspraken over vakantie. Afbeeldingsresultaat voor pensioen wensen gezegden. Tegelkaart pensioen vut felicitatiekaarten kaartje go. Leuk teksten pinterest pensioen en gedichten. Gezegde het maakt niet uit of glas half vol. Dat gevoel als je niet op de klok kijkt vakantie. Spreuken picasa webalbums. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Beste gedichten pensioen met teksten vervroegde pensionering. Ik peer m grappig pinterest teksten pensioen en. Zuinigaan extreem vroeg met pensioen. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Toon hermans gedichten google zoeken. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)