De opa van loesje quot pensioenleeftijd steeds hoger. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Pensioen tekstborden spreuken wijsheden teksten. Pensioen leuke spreuken pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Afbeeldingsresultaat voor pensioen wensen gezegden. Leuke verjaardags quotes isaac carbon. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over tegel wijsheden op pinterest. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Vakantie spreuken quotes of the day. Spreuken pensioen quotes of the day.

Felicitatie pensioen letters rustig aan kaartje go. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Pin van brenda pieters op spreuken pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Pensioen cartoon pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Geheugen surprise party teksten pinterest. Vriendschap gedichten in beeld. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Spreuken afscheid juf google zoeken collega t. Pensioen tekstborden snoep more pinterest. Doing nothing is incredibly hard you never know when.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)