Quotes van beroemde falers. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Sterren « teksten pinterest gedicht en dromen. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over durf te dromen op pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Wijsheid durf te dromen hét zingevingsplatform met. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over durf te dromen citaten op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest.

Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over durf te dromen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Een levensstandaard voor positieve verbeteringen met ambitie. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over durf te dromen citaten op pinterest. Gedicht droom bijzondere gedichten en citaten. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Toon hermans gedichten google zoeken. Beste ideeën over droom citaten op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.