Best images about citaten versjes en diversen on. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Afbeeldingsresultaat voor grappige tekst verjaardag zus. Beste ideeën over huisregels op pinterest. Grappige familie citaten op pinterest gekke. Grappige citaten. Mooie tekst van quot wat woorden zeggen beautiful quotes. Beste afbeeldingen van vesar smly smileys citaten. Familie quotes leuke teksten l pinterest citaat. Huisregels teksten voor tekstborden pinterest. Liefde voor je kinderen quote t en. Extreem liefde voor je kind teksten ph belbin. Quotes over het leven als moeder wijze spreuken. Voor mijn zusje quotes pinterest vriendschap. In dit huis parodie teksten pinterest dutch.

Pin van deborah lange op teksten quotes funny en humor. Gaaks dutch words pinterest spreuken citaten en. Thuis ook met thee borden mooie teksten pinterest. Vol liefde voor het verlies van teksten en afbeeldingen. Dol op mijn kinderen familie liefde spreuk poster. Images about loesje on pinterest tes photo booths. Dicht erbij tijd quotes words en me. Pinterest week citaten quotes funny en. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Familie tekst mooie leuke teksten pinterest. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. Grappige familie citaten op pinterest gekke.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)