Dol op mijn kinderen familie liefde spreuk poster. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Grappige citaten. Quotes over het leven als moeder wijze spreuken. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Gaaks dutch words pinterest spreuken citaten en. Smly waarheid als een koe grappig citaten en spreuken. Images about loesje on pinterest tes photo booths. Pinterest week citaten quotes funny en. In dit huis parodie teksten pinterest dutch. Huisregels teksten voor tekstborden pinterest. Vol liefde voor het verlies van teksten en afbeeldingen. Prachtig tekstbord prachtige tekst vooral de zin over. Pin van deborah lange op teksten quotes funny en humor.

Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Familie departement verwensingen pinterest. Best images about citaten versjes en diversen on. Beste ideeën over huisregels op pinterest. Grappige familie citaten op pinterest gekke. Afbeeldingsresultaat voor grappige tekst verjaardag zus. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Familie quotes leuke teksten l pinterest citaat. Grappige familie citaten op pinterest gekke. Beste ideeën over grappige feest citaten op pinterest. Liefde voor je kinderen quote t en. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)