Spreuk het beste medicijn is daags een complimentje. Leven liefde familie thuis versier je muur met foto s. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Extreem liefde voor je kind teksten ph belbin. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Mooie tekst van quot wat woorden zeggen beautiful quotes. Beste grappige familie citaten op pinterest gekke. Mooie liefdes teksten quotes of the day. Beste ideeën over grappige camping citaten op. Beste afbeeldingen over spreuken ontstressen op. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren. Familie tekst mooie leuke teksten pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest.

Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Meer dan ideeën over grappig moeder teksten op. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Grappige familie citaten op pinterest gekke. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Mooie spreuk over vriendshap. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Gezegde het maakt niet uit of glas half vol. Beste ideeën over grappige familie citaten op.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.