Beste ideeën over levensproblemen citaten op pinterest. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Spreuken over liefde in engels clarasandragina. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest sterke. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Beste ideeën over gelukkige mensen citaten op. Vertrouw op citaten pot van. Beste ideeën over engel citaten op pinterest.

Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Beste levensproblemen citaten op pinterest harde. Beste ideeën over koude citaten op pinterest. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Meer dan kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over engelse citaten op pinterest. Beste levensproblemen citaten op pinterest harde. Tekst op canvas mijn moeder leuk kado voor moederdag. Beste ideeën over strijd citaten alleen op pinterest. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Meer dan strijd tegen kanker citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.