Toon hermans storytelling pinterest citaten mooie. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten angst quick beste ideeën over op. Plus größe jeans männer angst vor gott zerrissene dünne. Citaten angst quick beste ideeën over op. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Plus größe jeans männer angst vor gott zerrissene dünne. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten angst nct citaat moed en vertrouwen zijn nodig om. Georges van acker wie angst heeft voor de toekomst. Moed betekent angst voelen opdreef pinterest. Beste ideeën over opgeven op pinterest citaten. Saskia keultjes google zoeken illustrations sprüche. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen.

Moe zijn citaten op pinterest depressiecitaten. Angst von gold mode männer jeans hüfte hop kühle. Citaten strijd instagram ロミー・ストリド&ローレンス・ヴァン・ルーウェン セレブの. Kanye west angst gottes knie loch seitlichem. Pin van meet ing inger eikema op het leven life. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Kanye west angst gottes knie loch seitlichem. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Kanye west angst gottes knie loch seitlichem. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Jezelf zijn quotes spreuken teksten en citaten. Beste ideeën over angst citaten op pinterest pijn. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Angst von gold mode männer jeans hüfte hop kühle. Plus größe jeans männer angst vor gott zerrissene dünne.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)