Citaat ik zoek je in alles om me heen vriendschap. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Meer dan verlies verdriet citaten op pinterest rouw. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Gedichten paula hagenaars pinterest. Mooie troostende spreuken en gedichten over verdriet. Mooie teksten verdriet delaclarissabetty news. Meer dan verlies verdriet citaten op pinterest rouw. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Lees gedichten over rouw en verlies ik mis je teksten. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet. Beste inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten.

Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Verdriet jabbertje love comics pinterest vans. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Wijsheid verdriet dat ingehouden wordt en geen stem. Een oceaan om in te schuilen quote over het afscheid. Spreuk moeilijke tijden ik ben uitgeput van sterker. Verdriet en geluk in gedicht lief leven pinterest. Meer dan citaten over familie op pinterest bob. Verdriet spreuken pinterest. Geluk is voor iedereen niemand ontkomt aan tegenslagen in. Dankbaar gedichten pinterest. Mooie plaatjes der liefde pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.