Troost verdriet kaarten met gepaste teksten in. Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen. Wijsheid verdriet dat ingehouden wordt en geen stem. Lees gedichten over rouw en verlies teksten leuke plaatjes. Mooie zinnetjes en gedichten home facebook. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Mooie spreuken over tegenslag hét zingevingsplatform met. Citaten on pinterest. Verdriet condoleance pinterest verdrietig gedichten. Citaten over verdriet beste hemel op pinterest. Mooie teksten overlijden quotes of the day. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Citaten over verdriet beste hemel op pinterest. Verdriet toelaten is ook een vorm van sterk zijn tekst. Verdriet luciennedraaijer.

Beste afbeeldingen over teksten op pinterest citaten. Geluk is voor iedereen niemand ontkomt aan tegenslagen in. Verdriet hearme. Versjes van lars mooi afscheid troost pinterest. Spreuken en gedichten plaatjes over pijn verdriet smart. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Ik mis je verdriet gedicht van dam gedachten. Pin van aafke scholtens op teksten pinterest gedichten. Verdriet pinterest. Best images about gedichten gezegdes en teksten on. Mooie troostende spreuken en gedichten over verdriet. Tranen van verdriet zijn net zo nat als die geluk. Citaten over verdriet beste hemel op pinterest. Stil verdriet proverbs and poems spreuken en.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.