Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Christelijke kerstwensen en spreuken noel. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst gezegden op pinterest. Rumag on twitter quot oscar…. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest.

Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Kerst citaten be. Spreuken pensioen quotes of the day. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)