Beste afbeeldingen van leuke plaatjes en teksten. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Images about nieuwjaarswensen on pinterest kerst. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Voor jou teksten pinterest. Kerstkaart een heel nieuw jaar opdreef pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest.

Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Rumag on twitter quot oscar…. Kerst citaten be. Design voor een kerstwens de kerstboom is versierd oud. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Vakantie spreuken quotes of the day. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Chalkboard christmas wishes on my kitchen wall happy xmas. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.