Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre viata celebre. Amuzante comice despre citate in engleza. Citate despre fotografie. Citate celebre despre viata pentru momentele dificile. Citate fotograf borcanul cu. Fericirea ghid de buzunar si citate despre fericire. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate poza album de familie. Citate de călătorie. Ghidul intelectualului rafinat paşi pentru o imagine.

Citate despre viata in engleza. Citate despre fotografie. Daca razi… colectie de citate statusuri proverbe. Citate fotograf borcanul cu. Sarbatoare simy mihael. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate fotograf borcanul cu. Mesaje de regret in engleza. Mesaje de dragoste in engleza. Citate despre fotografie.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.