Gedicht over tijd bijzondere gedichten en citaten. Gaan citaten pot van. Tegeltjes spreuken ik heb geen horloge de tijd. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Verloren citaten pot van. Helens world citaten pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Hans hermann kersten citaten pagina. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote.

Beste grappige slaap citaten op pinterest minion. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Ik heb geen tijd om me te haasten igor stravinsky. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Hardlopen tijd vliegt words pinterest. Wintertijd dat het s ochtends zo donker is je op de. Spreuken en citaten over het leven quotes. “er komt een tijd dat je moet kiezen tussen de bladzijde. De citaten van voorraad bij echt tijd beurs. Er is altijd tijd genoeg om te laat komen loesje. Download posters woorden spreuken en teksten. Gedicht tijd bijzondere gedichten en citaten. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Beste ideeën over citaten gebroken hart op.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.