Tijd belettering motivatie citaten over en lijsten. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Bij de tijd persoonlijk en tijdloos cadeau boek over. Citaten tijd gym beste ideeën over op. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Citaten tijd gym beste ideeën over op. Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Beroemde citaten over tijd beste ideeën. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Citaten over de tijd beste ideeën moeilijke tijden. Wijze citaten over tijd beste ideeën op. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Plinius de oudere citaten aforismen citeert grote.

Citaten tijd gym beste ideeën over op. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten met tijd inzicht als het leven je uitdaagt. Citaten tijd net over liefde aforismen citeert de. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten met tijd inzicht als het leven je uitdaagt.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.