Bol de kleine prins vriendschap. Mooi de trailer van verfilming le petit prince. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Roald dahl quote with glittering eyes. Le petit prince stickers chez moi c est tout. Quot kladversie petit prince werpt nieuw licht op de saint.

Meer dan ideeën over de kleine prins op pinterest. Een unieke verzameling van de kleine prins. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beelden komen tot leven in futuroscope reisreporter. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Meer dan ideeën over de kleine prins op pinterest. Le petit prince roadstories. Antoine de saint exupéry after le petit prince. 〈小王子裡傳遞的愛情〉@╭*‧心房漩渦‧*╮|pchome 個人新聞台. Beste ideeën over st exupery op pinterest antoine de. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Dag agenda meducijn. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Meer dan ideeën over de kleine prins op pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)